Aspirator Jolly

Jolly este un kit complet care conține unitatea centrală Jolly și kitul de curățare, cu multe accesorii utile pentru a aspira cu ușurință fiecare cameră din casă.

Descriere

Aspiratorul wellness care poate fi instalat oriunde, chiar și în casele finisate.
Jolly este un kit complet care conține unitatea centrală Jolly și kitul de curățare, cu multe accesorii utile pentru a aspira cu ușurință fiecare cameră din casă.

Ideal pentru toate casele
Jolly a apărut pentru a oferi bunăstarea unui adevărat și propriu aspirator centralizat. Ideal pentru casele care sunt deja finisate, unde unul sau două aspiratoare pot fi folosite pentru a curăța întreaga zonă.

Totul inclus
Jolly este kitul complet care conține unitatea centrală Jolly și kitul de accesorii utile pentru a aspira cu ușurință toate camerele din casă. Tot ce aveți nevoie pentru a face ca fiecare colț al casei dumneavoastră să fie sănătos.

Design perfect
Frumos și discret, se potrivește perfect în orice casă. Acesta poate fi instalat în orice încăpere, cu condiția ca locația aleasă să fie protejată de intemperii și umiditate.

Jolly are grijă de igienă
Se folosește doar un furtun foarte ușor. Atunci când confortul nu exclude igiena, curățenia își îndeplinește în sfârșit rolul: să lase mediul înconjurător curat și sănătos.

SKU: 8000.1SA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator Jolly”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 SISTEM AIR GROUP – TECNOPLUS S.R.L. - TVA IT01432070181 NUM. REA PV 185869 - CAPITALUL SOCIAL 500.000 €

0
    0
    Coșul tău
    Nu ai niciun produs în coș.Continuă cumpărăturile